Hola! Welkom, wat fijn dat je hier bent.

Ik ben Bahar. Een supermotivator. Optimist. Gek op het leven. Gek op mijn leven.

Ik stel mensen graag de vraag wat zij het liefst willen doen. Wat hun dromen zijn. En daag ze uit om die richting te varen.

Ik ben verre van perfect (is ook niet mijn doel), heb ook mijn worstelingen, maar zet ze graag om in iets werkbaars & inspirends en deel ze.

Ik help graag mensen in het ontdekken naar hun diepste waarheid. Voorbij wat we hebben geleerd van onze docenten op school vroeger of onze ouders. Dieper naar binnen. Voelen wat voor jou waar voelt. Wat jou oplicht. Jouw vuur herontdekken en feller laten branden en over te waken. In contact komen met jouw innerlijke wijsheid. Meer in je lichaam, in het nu en minder in je hoofd.

Meer jezelf zijn in al je glorie. En meer in je kracht.

Hoe wil jij leven? Wie wil jij zijn?

Ik help je graag in het ontdekken of hervinden van de heldere antwoorden vanuit je kern, luister naar wat je werkelijk zegt. En prikkel, kietel, daag je uit op bepaalde momenten om dieper te gaan of iets actiefs mee te gaan doen.

 

 

In mijn element ben ik ook wanneer ik een one-woman show kan geven, gewoon voor de klas onder de mom van lesgeven. Ik vind het te gek om jongeren te inspireren meer te vertrouwen in hun zelf en kunnen, bewust te worden van hun gedachten, en daag ze uit om niet genoegen te nemen met minder in het leven en het leven vol enthusiasme te leven.

Naast lesgeven, ontwikkel en geef ik graag trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Meer vreugde, hart en ziel in je werk en in je leven.

 

 

 

Ik doe graag mee aan online of offline trainingen, seminars, cursussen om te groeien, of heerlijk een niveau van meesterschap te ontwikkelen.

Een schot uit de trainingen die ik de afgelopen paar jaren online of offline heb gevolgd om mijn gereedschapkist uit te breiden, te verdiepen, te vernieuwen:

– Intuïtie en Persoonlijke kracht van Peter de Winter, Christine en Floor Snoeijer

– Angel Card Mastery van Kyle Gray

– High Performance Academy van Brendon Burchard 

– The Achievement Accelerator van Brendon Burchard

– Energy Healer’s Mastery Program van Carol Tuttle

– Inspired Spirit Coaching Academy van Sandy Forster

 

 

Shorter version: Vol passie begeleid ik vrouwen, jongeren en docenten op school om meer uit zich zelf en het leven (& werk) te halen. Ik help mensen graag om meer in hun kracht te staan en te leven vanuit hun waarheid. Zodat zij een leven creëren waar ze onwijs van houden.

 

 

 

Bahar Özdemir is a great lover of personal growth programs and books, a blessed momma of two boys, wife to her soulmate. A highschool teacher with a Master in Education, a soulful self-development trainer & coach with a great passion to inspire and guide women and teens to embrace their power, be their greatest self and shine full on. The creator of the online course ‘Create Your Life Vision’, and teacher’s training, ‘Met Passie en energie voor de klas’.

Pin It on Pinterest

Share This