Hola! Welkom, wat fijn dat je hier bent.

Ik ben Bahar. Een supermotivator. Optimist. Gek op het leven. Gek op mijn leven.

Ik stel mensen graag de vraag wat zij het liefst willen doen. Wat hun dromen zijn. En daag ze uit om die richting te varen. 

Ik ben niet perfect, heb ook mijn worstelingen, maar zet ze graag om in iets werkbaars & inspirends en deel ze.

Ik help graag mensen in het zoeken naar hun waarheid. Voorbij wat we hebben geleerd van onze oude docenten op school of onze ouders. Dieper naar binnen. Voelen wat voor jou waar voelt. Wat jou oplicht. Jouw vuur ontdekken en feller laten branden en over te waken. In contact met jouw innerlijke wijsheid. Meer in je lichaam, in het nu en minder in je hoofd.

Meer jezelf zijn in al je glorie. Meer in je kracht. Yes. Waarom ook niet? Waar wachten we op? 

Hoe wil jij leven? Wie wil jij zijn? Ik help je graag in het ontdekken, sta op de zijlijn aan te moedigen, luister naar wat je werkelijk zegt. En prikkel, kietel, daag je uit op bepaalde momenten om dieper te gaan of iets te gaan doen.   

 

In mijn element ben ik ook wanneer ik een one-woman show kan geven, gewoon voor de klas onder de mom van lesgeven. Ik vind het te gek om jongeren te inspireren meer te vertrouwen in hun zelf en kunnen, bewust te worden van hun gedachten, en daag ze uit om niet genoegen te nemen met minder in het leven en het leven vol enthusiasme te leven.

Naast lesgeven, ontwikkel en geef ik graag trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Meer vreugde, hart en ziel in je werk en in je leven.  

 

 

 

Shorter version: Vol passie begeleid ik vrouwen, jongeren en docenten op school om meer uit zich zelf en het leven (& werk) te halen. Ik help mensen graag om meer in hun kracht te staan en te leven vanuit hun waarheid. Zodat zij een leven creëren waar ze onwijs van houden. 

 

 

 

Bahar Özdemir is a great lover of personal growth programs and books, a blessed momma of two boys, wife to her soulmate. A highschool teacher with a Master in Education, a soulful self-development trainer & coach with a great passion to inspire and guide women and teens to embrace their power, be their greatest self and shine full on. The creator of the online course ‘Create Your Life Vision’, and teacher’s training, ‘Met Passie en energie voor de klas’.

Pin It on Pinterest

Share This