Hola MOOI mens. WELKOM.

Ik ben Bahar. Kracht Vrouw coach. Leraar. Mentor en student. Persoonlijke groei trainer. Schrijver. Moeder. Kracht Vrouw.

Ik krijg het meeste energie door jou te inspireren om in je kracht te staan. Ik begeleid je graag in het afstemmen op je innerlijke kracht, je intuïtie, in het houden van alle delen van jezelf. In het weten wat je graag wilt, in het geloven in je visie, je angsten onder ogen te zien en stappen te nemen in het realiseren van je hartsverlangens en dromen.

Mijn passiewerk uit zich onder andere in mijn online nieuwsbrief, blog, coaching, programma’s. En via een mens tot mens gesprek, dat voorbij de oppervlakte gaat.

Mijn passiewerk is echter meer dan 20 jaar geleden begonnen. Het werken met jongeren, al voordat ik de lerarenopleiding in 1999 gestart was, organiseerde ik en begeleidde ik met groot plezier activiteiten voor kinderen en jongeren. En daarna ben ik gaan lesgeven. Vol overgave. 

In 2011 heb ik mijn MEd in pedagogiek behaald en ben toen naast het lesgeven ook veel bewuster jongeren gaan coachen in hun mindset en zelfvertrouwen.  In 2015 startte ik mijn eigen bedrijf en ben ook vrouwen gaan coachen.

Ik heb een tijdje gedacht dat ik een keuze moest maken tussen deze twee doelgroepen en werkvelden. Maar weet nu dat ik veel meer plezier uithaal als ik beide werelden in mijn leven combineer. 

Ik ben gek op het lezen van boeken vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mind-set, zelfliefde en spiritualiteit en vanuit het diep verlangen om mij te blijven ontwikkelen en mijn toolkit te vergroten, doe ik graag mee aan online of offline trainingen, seminars en cursussen. 

Een schot uit de trainingen die ik de afgelopen paar jaren online of offline heb gevolgd om mijn gereedschapkist uit te breiden, te verdiepen, te versterken:

– Intuïtie en Persoonlijke kracht van Peter de Winter, Christine en Floor Snoeijer

– Angel Card Mastery van Kyle Gray

– High Performance Academy van Brendon Burchard 

– The Achievement Accelerator van Brendon Burchard

– Energy Healer’s Mastery Program van Carol Tuttle

– Inspired Spirit Coaching Academy van Sandy Forster

 

Voor een taste van wat ik deel nodig ik je graag uit om mijn blog (hieronder in de paarse blokken vind je een selectie) te lezen.

En als dit met je resoneert, dan nodig ik graag uit om je in te schrijven voor mijn nieuwsbrief.

Hier deel ik het beste van wat ik schrijf, mijn inzichten, nieuws over mijn laatste programma’s en andere moois. Dit deel ik graag met mijn Kracht Vrouw Community. Voeg jij je ook daarbij?

Dans op je eigen beat

Dans op je eigen beat Als je merkt dat je niet gelukkig bent, dan heb je gedanst op een beat dat niet de jouwe was. Je hebt je aangepast aan andermans wensen, waarden en normen. Daarmee heb je een deel van jezelf weggeschoven, onderdrukt of verdooft. Ontdek jouw beat....

Hoe jij je wilt voelen is NU al bereikbaar in dit moment.

Geef aandacht aan de dingen die je graag wilt. De gevoelens die je WEL wilt voelen. En weet dat dit nu al bereikbaar voor je is. In dit moment. Hoe jij je wilt voelen is NU al bereikbaar in dit moment. Als jij je zelf hoort zeggen dat je weinig tijd hebt, creëer je...

Voluit

Soms zitten we zo vast in, wat we denken dat mogelijk is voor ons leven. Ik herformuleer, Soms houden we ons zo vast aan onze overtuigingen, die ons ervan weerhouden om werkelijk te leven vanuit onze hart. We grijpen vast aan angsten omdat deze bekend en vertrouwd...

Zelfliefde – 25 Tips om meer van jezelf te houden

Hoe kan ik mijn situatie veranderen? Hoe kan ik meer genieten van mijn leven? Hoe breek ik de sleur? Hoe vul ik die gat in mijn leven? Door van jezelf te houden. Ja echt. Klinkt misschien abstract. Ik waag een poging om het een stuk concreter te maken 😉 Hier komen...

Ik hou diep en volledig van mezelf.

Ik hou diep en volledig van mezelf. Voel deze zin, wanneer je het leest. Ik hou diep en volledig van mezelf. Wat als je dit vandaag een aantal keren tegen jezelf zegt EN voelt alsof het jouw waarheid is. Of in wording is. Word je bewust, van wat het met je doet en de...

In mij bevind zich een heus verlangen

In mij bevind zich een heus verlangen om te groeien en alles uit mij en het leven te halen. De vurige wens om mijn potentieel te vervullen en meester te zijn in levenskunst. Ik wil meer. Meer liefde, meer gezondheid, meer rijkdom, meer kennis, meer groei, meer dus. En...

Ik omarm wie ik ben

Ik ben fierce in het uit laten komen van mijn dromen. Ik luister naar mijn hartenwensen En ik geef er gehoor aan! Ik mag er zijn. Ik mag er VOLLEDIG zijn. Ik accepteer mezelf tot in de kleinste imperfecties. Ik omarm wie ik ben. Dit is VRIJHEID voor mij! Ik ben de...

Hoe mag jij vandaag mildheid voor jezelf beoefenen?

Erken wat je doet. Sta erbij stil. Je doet wat je kan met wat je hebt op het moment. Het is prima. Het is ok. Jij bent ok. Adem in. Adem uit. Neem je moment om te zijn. Om stil te zijn met jezelf. Wees aanwezig in je lijf.Zie en ervaar je lichaam door de lenzen van...
[et_bloom_inline optin_id="optin_5"]

I was feeling a bit overwhelmed in my life and Bahar was so helpful in getting me to clarify what I wanted and  guided me to a plan to get it. 

I had now hesitation to work with her at all. Right from beginning I found her to be a wonderful listener.

She helped me envision what I wanted, how to define it and then worked with me to set up a plan to achieve my goal. She gently guided me and gave me tools that I could apply daily to make positive achievements in my life.

I highly recommend Bahar as a coach.  She really helps to look at where you’re at and where you want to be and then works gently and kindly and attentively to help you get there. She was a great help in my life. She held me accountable and was always there to help me see my progress and successes and as I said before, TO LISTEN! 

She is a gentle kind person and a pleasure to work with. Thank you Bahar.

Carol Weir Asquith

USA

Wil je graag meer info m.b.t tot coaching of trainingen?

Stuur mij een mail naar:

En ik neem spoedig contact met je op.

Bahar Ozdemir begeleidt met veel liefde vrouwen, jongeren en docenten om meer uit zich zelf en het leven (werk en of studie) te halen. Zij helpt mensen graag in het vergroten van hun zelfliefde, voluit te gaan staan in hun persoonlijke kracht en te leven in één lijn met hun hartenverlangens en dromen.

 

Bahar Ozdemir heeft een MEd in pedagogiek, is gecertificeerd Law of Attraction coach, rots en water trainer (trainer in bewustwording van eigen kracht en mogelijkheden, vergroten van zelfvertrouwen en assertiviteit) en faalangstreductietrainer. Zij is de ontwikkelaar van de online cursus ‘Create Your Life Vision’ waarmee ze meer dan 1.100 mensen heeft geholpen in het verhelderen en formuleren van hun levensvisie op dat zij een mooier leven voor zichzelf creëren.

Pin It on Pinterest

Share This